dilluns, 21 d’octubre de 2013

Sortida a Barcelona

Ahir diumenge 20 d'octubre de 2013 el grup de lectura de Cervià, vàrem passar un fantàstic dia per Barcelona.

A les 8:30 tot el grup ens vam trobar a la Plaça del poble i ens vam encaminar direcció Les Borges on ens esperava l'autocar per marxar rumb a Barcelona.
Després de moltes cues i retencions degut a la Festa del Supers que es celebrava al mateix lloc on ens dirigíem al MNAC a Montjuïc varem arribar per visitar a grans trets la col·lecció del modernisme, vàrem veure tots els estils, pintura, escultura, decoració i mobiliari, una visita molt interessant guiats per una guia molt simpàtica i dolça.
Seguidament vàrem poder gaudir de les fantàstiques vistes que ofereix la terrassa del MNAC de la ciutat.
A les 14:00 ja ens esperava el dinar al café del MNAC, una amanida molt variada i complerta i bacallà de segon, per postres pastís de formatge. La companyia va acabar de fer el dinar d'allò més agradable.

Ràpidament ja ens esperava al TNC la Laia (estudiant del Institut del Teatre i ajudant de direcció de l'obra que vàrem veure posteriorment) les seves explicacions ens vàren servir força per acabar de comprendre millor l'obra de teatre "Terra de ningú".
A les 18:00 va començar la funció, amb la magistral actuació de Josep Ma. Pou, Lluís Homar, David Selvas i Ramon Pujol, amb una durada d'1h i 3/4. Els comentaris posteriors a l'autocar sobre la funció, foren molt variats, ja que és una obra força diferent al que estem acostumats a veure.

Vàrem passar un dia genial, esperant repetir aviat.

El temps a Cervià

Meteoclimatic